move-amsterdam Algemeen Zo creëer je (weer) vuurwerk tussen de lakens!

Zo creëer je (weer) vuurwerk tussen de lakens!De ene persoon heeft heel andere behoeftes op seksueel gebied dan de ander. Dit is voor iedereen verschillend, maar er zijn zeker algemene manieren om dichter tot elkaar te komen en voor betere seks te zorgen. Misschien wil je de seks tussen jou en je crush verbeteren of ben je aan het uitzoeken hoe jij en je partner uit een sleur komen? Deze blogpost is er om je op weg te helpen!

Tip 1: zelfliefde

De allereerste tip voor een beter seksleven is; houd van jezelf! Zelfliefde is een zeer belangrijke factor die je vrijpartijen beïnvloedt. Natuurlijk is het heel fijn als je partner je accepteert zoals je bent, maar wanneer je dit zelf niet doet, zul je hier alsnog veel hinder aan ondervinden. Wanneer je lekker in je eigen lichaam en geest zit, is het een stuk makkelijker om te genieten in de slaapkamer en écht in het moment te zijn én te blijven. Vergeet dus die behaarde benen en zet al je onzekerheden even opzij. Nu is het tijd om te genieten!

Soms kan het zijn dat je zelfbeeld om welke reden dan ook laag is en dat je er zelf niet helemaal uitkomt. Dan is het tijd om actie te ondernemen; doe het voor jezelf! Een negatief zelfbeeld beïnvloedt vaak niet alleen je seksleven, maar komt elke dag verschillende keren om de hoek kijken.

Tip 2: meer aandacht voor voorspel

Voorspel is een erg belangrijk onderdeel van seks. Vooral vrouwen kunnen eigenlijk niet zonder voorspel om goed in the mood te komen. Het is belangrijk om dit gedeelte niet te snel over te slaan en door te gaan tot jullie beide voldoende zijn opgewarmd. Daarnaast is het ook belangrijk om jullie voorspel afwisselend te houden. Dit doe je door verschillende soorten voorspel uit te proberen en het de ene keer wat langer voort te zetten dan de andere keer. Vraag ook vooral wat de ander fijn vindt.

Heb je wat meer hulp nodig om opgewarmd te raken? Dan kunnen erectiemiddelen een uitkomst zijn. Voor mannen heb je bijvoorbeeld Kamagra, dit middel werkt eigenlijk hetzelfde als het bekendere Viagra, maar is een stuk voordeliger geprijsd! Op de website van Kamagra Jelly is genoeg te vinden: ook voor vrouwen!

Tip 3: blijf de spanning opbouwen

Als je dan eenmaal begonnen bent aan de daad zelf, is het ook een goede tip om de spanning te blijven opbouwen. Tease je partner en zorg ervoor dat het hoogtepunt steeds uitgesteld wordt. Uiteindelijk barst er een figuurlijke bom aan spanning en dit brengt je vrijpartij naar een nieuw level!